Вівторок, 16.04.2024, 06:57
Приветствую Вас Гість | RSS

Васьковецький НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів-д/с"

Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2020 » Лютий » 27 » Театралізоване свято
14:41
Театралізоване свято

Чи  знайдеться  у світі таке місто, такий куток, де б не було книжок чудового казкаря — Андерсена! І чи знайдеться в культурному світі таке людське серце, в заповітній глибині якого не було б місця для любові до цього дивовижного письменника?

З перших днів нашого дитинства, щойно ми починаємо вивчати світ, у наше життя входить великий казкар і, як рівний із рівними, говорить із нами про те, чому ми служимо всім своїм життям, — про Правду, що перемагає Неправду, про Справедливість, що тріумфує над Несправедливістю, про велич людини-трудівника, про народ, вірним сином якого ти повинен бути.

Не тільки цікавість, не тільки високий політ фантазії зробили казки Ганса Крістіана Андерсена улюбленими для всіх його читачів, — вони потрібні людству, вони допомагають жити, розкривають очі дитині й навчають дорослого бачити далі та глибше.

« Казки мого життя»…  Так говорив Андерсен, і  саме під таким  гаслом пройшло невеличке театралізоване свято у нашому Васьковецькому НВК.

Учні 7 і 8 класу презентували телепередачу  « З перших вуст».  Роль журналіста зіграв Денис Коротун, а відомим казкарем побував Артем Путінцов.

Вперше  виступили акторами діти- шестикласники. Це вони інсценізували уривки улюблених казок Андерсена. Маленька і тендітна Бурик Влада зіграла Дюймовочку, Федулов Євген справився з роллю Сина жаби, а жабою виступила Марченко Дарина.( Казка « Дюймовочка»).

А яким  гамірним став пташиний двір, коли до нього завітали Мати – качка                  ( Антонюк Аліна) та  її каченята: ( Палуб Олександр, Мох Ярослав, Коротюк Валентин) та горде гидке каченя – Лещенко Андрій! ( Казка « Гидке каченя»).

Глядачами та поціновувачами  таланту юних акторів були учні молодших класів, які своїми оплесками підтримували гру акторів. Дебют був вдалим і успішним!

  

Просмотров: 205 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829